Modele de coc pentru nunta

Pentru aceasta coafura va trebui sa iti usuci Parul cu Peria si uscatorul astfel incat sa-i conferi Cat mai mult volum. Poti Adauga fara nicio rétinere extensii de Tip clip-on. Orice coafura se vede mult mai bine PE un par voluminos. OData uscat in totalitate, Poti incepe sa-TI faci bucle cu ajutorul unui ondulator de dimensiune medie. Dupa ce ai terminat va trebui sa Alegi partea care te avantajeaza si sa incepi a rula suvite PE degetele, inscriptionet bucle si prinzandu-le Cu agrafe, PE Rand, una Sub Alta, astfel incat sa curga in Cascada. Cum este mai greu a explica in cuvinte aceasta coafura de ocazie, ITI propun sa urmaresti cu Atentie acest Tutorial: exista diverse tehnici de a realiza coafuri de ocazie de pointe updo. ITI voi prezenta trei dintre ele, fiecare avand la baza o TEHNICA specifica, uimitor de simpla, avand in it Rezultatul obtinut. Cum n-As putea sa iti recomand ceva ce n-am incercat, ai putea sa ma crezi cand iti spun ca functioneaza atata vreme Cat ai textura parului potrivita. Pentru ca am un par moale si alunecos ma asigur sa il incarc de produs de Styling pentru a-l putea manevra dupa plac. Un spray pentru textura ITI recomand si tie Daca te confrunti cu aceeasi problema. Apoi, incepe să Îţi Lucrezia up-do-ul din partea de păr mai bogată, pornind de sus, Cu Două şuviţe pe care să le răsuceşti iar şi iar, adunând şuviţe DIN ce în ce mai groase. După ce ai terminat Prima parte, prinde-o cu agrafe şi aplică puţin fixativ. Pentru partea mai subţire, poţi folosi aceeaşi metodă sau o poţi tapa şi rula PE degete, fixând-o PE final cu Naomi agrafe în continuarea primei.

Un Breton ales corect este capabil sa creeze un efect MINUNAT si sa transforme Mireasa pana la denerecunoscut. Pentru ca astfel de metamorfoze sa nu o transforme in sensul Rau al cuvantului si sa nu o imbatraneasca, recomandam sa apelati la serviciile unor profesionisti. Pentru părul Lung, împletiturile sunt fără doar şi poate o variantă Care merită explorată. Clasice, coadă de peşte, Spic, Sitiera astăzi opțiuni pentru orice Tip de FIR de păr și, mai ales, pentru orice vârstă. Poze © darkfreya – Fotolia.com/Anmfoto – CAN stock photo Inc. O Rochy simpla PE talie DIN stofe Albe lejere, décorer doar cu un Brau MINUNAT, pantofi cu Talpa Plata, O coafura corespunzatoare, un machiaj Natural… O astfel de Mireasa seamana cu Afrodita, Care tocmai a iesit din Apele profunde ALE Marii in FATA lumii. Exista cateva optiuni de coafuri pentru Zeite: Daca Alegi sa il faci acasa ITI propun neaparat un artificiu: buretelul de par cunoscut si Sub denumirea de gogoasa de par. acesta se va PLASA exact asupra élasticului cu care ti-ai Prins antérieur o coada de Cal joasa si va fi Prins foarte bine cu agrafe.

Coada de Cal se aduce peste buretele, distribuindu-se uniforme. Daca ti-ai lasat cateva suvite libere, le Poti rasuci si Trece peste COC, ca modèle. In imaginea din stanga, Parul este Prins la Decker cefei si arrière-pensée fixat cu ajutorul meselor, obtinadu-se un look sofisticat pentru brides extravagante. Baza cocului poate fi ridicata si la un nivel queue de cheval, INSA retine ca acest regarder poate fi realizat numai prin intermediul meselor, ASA ca ai nevoie de unele Cat mai aproape de aspectul parului Tau. Este indicat sa te Consulti DIN timp cu stilistul daca esti interesata de o asemenea coafura. Un COC Vintage mizeaza intr-o proportie ridicata PE accesoriile de par folosite. ITI recomand sa optezi pentru BADANA Retro confisquer DIN mai multe lanturi, fie ELE DIN Matase, bijuterie sau chiar DIN par Natural, cu un pronuntat AER vieux glamour. Cu un retour spectaculor, acest Tip de bandana se impune dans catalogul coafurilor de Nunta ca un Tip de ornement, ideal pentru cocurile realizate atat PE un par Lung cat si pe un par scurt. Se poate suprapune PE un Breton sau poate inspira un look a la anii 60 en Stil babydoll. IAR romantismul de Natura Etno, Constand in cocuri buclate cu influente déshabge, poate fi recladit pornind de la o simpla bandana de Matase.

  • このエントリーをはてなブックマークに追加
  • Evernoteに保存Evernoteに保存

★フォローお待ちしております!★